Send inn ost

Konkurranseoster:
Vi trenger ca. 300-600 gram av hver konkurranseost. Det er rom for noe tilpasning i forhold til størrelsen på osten.

Konkurranseoster merkes med et ID-nummer som du får tilsendt i egen e-post. Fjern emballasje som gjør osten mulig å kjenne igjen, men legg ved tre løse etiketter. Kopi av påmeldingskjema må legges ved innsendt meieriprodukt.

Ekstra ost til fotografering (anbefalt):
Vi ønsker også at du legger ved en ekstra bit av osten(e) til fotografering. Dette er helt gratis, og du får rettigheter til bildene i ettertid. Bildene vil brukes på Ostelandet.no, og til pressemeldinger om osten hvis den vinner.

Ost til fotografering skal ha etikett og logo, og størrelse/form på osten bør være representativ ift. hvordan osten selges til vanlig. Pass på at det er tydelig for oss hvilken bit som skal fotograferes.

Ekstra ost til Matstreif (valgfritt):
Det vil være aktiviteter på Matstreif etter NM i Ost, med blant annet salg av smaksprøver på NM-oster. Ostene frontes av bransjefolk med godt synlige produkt- og ysterinavn.

Ost til Matstreif må ha etikett og logo, og vi anbefaler at du sender rundt 500 gram. Legg ved minst tre ekstra etiketter til markedsføring. Pass på at det er tydelig for oss hvilken bit som skal til Matstreif.

Slik sender du inn produktene: 
Ostene MÅ sendes som bedriftspakke med levering på døra mandag til fredag mellom klokka 09:00 - 15:00. De må være i Oslo senest tirsdag 16. september. Tidligste mottak av ost i Oslo er 8. september. Ved personlig levering på døren, så må dette skje mandag til fredag i tidsrommet 09:00 - 15:00. 

Leveringsadresse: HANEN v/Erling Kristensen, Landbrukets hus, Hollendergata 5, 0190 Oslo.

————————

NM i Ost, Norgesmesterskap i Ost, Norsk Gardsost, ost, håndverksost, send inn ost